Contactgegevens

Telefoon: 06 51 13 15 01
Adres: Zekkenweg 70
3151 ZC Hoek van Holland
E-mail: info@stolzeautoschade.nl
Internet: www.stolzeautoschade.nl

Diensten

  • Schadeherstel
  • Spotrepair
  • Autostyling
  • Spuiten
  • Vervangend vervoer

Schadeherstel
Schade aan uw voertuig kan bijvoorbeeld ontstaan na een aanrijding met een ander voertuig, Het is altijd vervelend voor de direct betrokkenen en kan leiden tot emotionele reacties.

Samen met u wegen we daarom af wat voor u de beste oplossing is om de ontstane schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. Bij schade herstel kunt u voor de meeste onderdelen kiezen voor 'nieuw' of voor uitdeuken. Stolze autoschade levert alle auto onderdelen origineel en heeft als u dat wens en indien mogelijk een goedkoper alternatief.

De dagwaarde wordt vastgesteld door een schade-expert. U zal zelf zorg moeten dragen voor afhandeling.

Spotrepair
Kleine lakschades plaatselijk worden tijdens het zgn spotrepair bijgespoten. Spotrepair kan gebruikt worden voor het herstellen van kleine lakschades zoals krassen en kleine deukjes.(de maximale grootte is die van een A4-tje.)

De spotrepair hersteller zal eerst de herstelling plaatselijk voorbereiden d.w.z. plaatselijk schuren, plamuur (indien nodig) en grondverf aanbrengen. Daarna zal hij de kleur aanbrengen. Elke wagen heeft een specifieke kleur die kan ge´dentificeerd worden aan de hand van een kleurcode.

In deze kleurcode staat beschreven hoeveel men van elke mengkleur moet toevoegen om tot deze kleur te komen. De spotrepair hersteller zoekt deze kleurcode op door de auto te scannen met een kleurenscanner en maakt op basis hiervan de verf aan. Hij brengt deze aan en laat zijn herstelling drogen met behulp van infrarood licht. Daarna brengt hij de blanke lak aan en laat deze uitspuitzones ook weer drogen met behulp van infrarood drogen.

Styling
Het stylen van een auto wordt ook wel pimpen genoemd. Eigenlijk is het het verfraaien van uw auto Dit geldt voor zowel het exterieur als interieur. Daarbij horen dus niet de aanpassingen die van nut zijn voor het beter presteren van een auto.

Bij het restylen moet u meer denken aan het toepassen van bodykits, speciale verf, bestickering e.d. Voorbeelden van restyling zijn: het cleanen van de auto, het stylen van uw auto met stoelhoezen, stuurhoezen, matjes, gordelpads, spiegels, verlichting, covers, ventieldoppen, remlichten en nog veel meer!

Spuiten
In het spuitgedeelte worden de niet te spuiten delen afgeplakt en de vervangen of herstelde delen worden voorbewerkt om gespoten te worden. Het voorbewerken betreft het opschuren van de plaatdelen en deze delen voorzien van grondlak. De autospuiter brengt in het spuitgedeelte zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. Stolze autoschade maakt daarbij enkel gebruik van waterdragende lak die het milieu minder belasten.

Vervangend vervoer
Hier draagt Stolze autoschade zorg voor, zo nodig!